برنج سرخ کرده

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
سس سویا یا سس ماهی ………………….‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری
نمک ……………………………………………‏ ‎یک دوم ‎قاشق سوپ ‏خوری ‏
فلفل سفید ……………………………………‏‎۱ ‎قاشق سوپ ‏خوری ‏
شکر ……………………………………………‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری ‏
روغن بادام زمینی …………………………….. به میزان لازم
سیر ریز شده ………………………………….‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری
فلفل چیلی تازه ریز شده ……………………..‏‎۲ ‎قاشق سوپ ‏خوری
پیاز سبز ریز شده …………………………….. ‏‎۲‎عدد
برنج سفید روز‌های قبل ……………………….‏‎۲ ‎فنجان
گوشت یا سبزی یا هر دو …………………….‏‎۱ ‎فنجان
‎ ‎
طرز تهیه :‏

در یک کاسه کوچک، سویا سس (یا سس ماهی)، نمک، فلفل، و شکر را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. تابه خود ‏را ‏گرم کنید و به اندازه ای که یک پوشش از روغن روی آن ایجاد شود روغن بادام زمینی در آن بریزید. حرارت را کم کنید ‏بعد سیر، ‏چیلی و پیاز سبز را اضافه کنید‎. ‎بعد آن‌ها را برای ۱۰ تا ۳۰ ثانیه هم بزنید. حرارت را زیاد کرده و برنج را به آن ‏اضافه کنید. ‏گوشت و سبزی‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا روغن با تمام مواد به خوبی مخلوط شود. سس را اضافه ‏کرده و خوب هم ‏بزنید تا داغ شوند و بلافاصله آن را سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بط.ر مثال: مصرف روغن بادام زمینی برای دارندگان گروه خونی AB بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *