جوجه چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
آرد گندم …………………………….. یک لیوان
آرد برنج ……………………………… نصف لیوان
آرد ذرت ……………………………… نصف لیوان
بیکینگ‌پودر …………………………… یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماء‌الشعیر بدون طعم ……………….. یک شیشه
سیب‌زمینی آب پز …………………… ۲ عدد
پیاز ……………………………………‏‎۲ ‎عدد
سینه‌مرغ …………………………….. یک عدد کامل
نمک ………………………………….. به مقدار لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ ‎
آرد گندم، آرد برنج، آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس کم‌کم ماءالشعیر را به مخلوط اضافه ‏می‌کنیم تا ‏جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. سپس می‌گذاریم تا خمیر به مدت ۲ ساعت بماند‎.‎
سینه مرغ را به شکل فیله درمی‌آوریم. سپس فیله‌ها را در خمیری که تهیه کرده‌ایم، کاملاً می‌غلتانیم تا هر دو طرف آنها ‏خمیری ‏شود. سپس فیله‌ها را در روغن زیتون سرخ می‌کنیم. فقط باید مراقب باشید که فیله‌ها نسوزند، چون زود سرخ می‌شوند‎.‎
پس از این مرحله سیب‌زمینی‌های آب پز و پیاز را به شکل حلقه حلقه برش می‌دهیم. سپس آنها را در همان خمیر می‌غلتانیم و ‏در ‏روغن سرخ می‌کنیم. البته بایستی توجه داشته باشید که سیب‌زمینی‌ها را جدا سرخ کنید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ ‏نکنید‎.‎

مزیت‌ غذا این است که با وجود این‌که سرخ می‌شود، روغن زیادی به خود جذب نمی‌کند. با این همه اگر بخواهید فیله سرخ ‏شده ‏همان مقدار کم روغن را هم نداشته باشد، می‌توانید فیله‌ها را بعد از سرخ شدن، روی یک پارچه سفید تمیز قرار دهید تا ‏روغن ‏داخل آنها کاملاً خارج شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف پیاز برای دارندگان تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *