بال سوخاری به روش چینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۲ نفر‏‎ :‎
‎ ‎بال مرغ ………………………………………….‏‎ ۸ ‎عدد ( ۴۰۰ گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎آرد ذرت ………………………………………….‏‎ ۱ ‎قاشق ‏سوپخوری ( ۹ ‏گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎پودر نان خشک یا پنیر ‏پارمسان ( رنده شده) ….‏‎ ‎به مقدار لازم
‎ ‎آویشن …………………………………………..‏‎ ۱ ‎قاشق چایخوری ‏‏( ۳ گرم‎ ‎‏)‏
‎ ‎نمک و فلفل سیاه ………………………………‏‎ ‎به مقدار لازم
کنجد …………………………………………….. ‏‎⅓‎‏ ‏‎پیمانه ( ۵۳ ‏گرم‎ ‎‏)‏
تخم‌مرغ …………………………………………..‏‎۱ ‎عدد ( ۵۵ – ۶۰ ‏گرم‎ ‎‏)‏
روغن زیتون ………………………………………. به مقدار لازم
‎ ‎
روش تهیه‎ : ‎
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید‎.‎
قسمت باقی‌مانده (بازوی مرغ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف ‏پایین ‏بکشید. ‎
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید. ‎
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید. ‎
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید. ‎
این عمل را دو بار انجام دهید‎. ‎
در ظرف گودی روغن زیتون ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ شود. ‎

هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن ‏گرفته ‏شود‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *