باریتوس مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
تخم‌مرغ ……………………………..‏ ۲ عدد بزرگ
سفیدۀ تخم‌مرغ ……………………. ‏۶ عدد
روغن زیتون ………………………… برای چرب‌کردن
‏ سالسای گوجه فرنگی‎ ‎‏…………..‏ ½ پیمانه
فلفل‌دلمه‌ای قرمز خرد‌شده ………..‏ ۱ پیمانه
پنیر پیتزای رنده‌شده ……………….‏ ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه ………………… به میزان لازم
نان لواش ……………………………‏ ۲ عدد
‏ طرز تهیه :‏
‎‎در یک کاسۀ متوسط، تخم‌مرغ و سفیدۀ تخم‌مرغ را می‌ریزیم و با همزن برقی کاملاً مخلوط می‌کنیم. ته یک تابۀ ‏متوسط را کمی ‏چرب می‌کنیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا کمی گرم شود. سپس مخلوط تخم‌مرغ را در آن ‏می‎ریزیم. با یک کفگیر مناسب، ‏تخم‌مرغ را از اطراف تابه به وسط آن هدایت می‌کنیم. پس از اینکه تخم‌مرغ ‏خودش را کمی گرفت، فلفل قرمز، سالسا و پنیر را ‏روی آن می‌ریزیم و آن را با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار می‌کنیم و ‏آن را روی نان لواش گذاشته و سریعاً سرو می‌کنیم‎.‎

‎نحوه طبخ متفاوت: در یک تابۀ مناسب، فلفل قرمز و سالسا را می‌ریزیم و آن را به مدت ۳ دقیقه روی حرارت ‏می‌گذاریم تا کمی ‏بپزد. تخم‌مرغ‌ها را می‌زنیم و آنها را روی مواد داخل تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم حدود ۲ دقیقه ‏بپزد و کمی فرم بگیرد. در صورت ‏علاقه، پنیر را روی آن می‌ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. سپس ‏آن را روی نان لواش گذاشته و املت را در نان ‏رول می‌کنیم و سریعاً سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *