کسادیا مرغ و فلفل

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 
سینه مرغ بدون پوست و استخوان ………………. نیم کیلو 
فلفل سبز …………………………………………. ۲ عدد
فلفل قرمز چیلی ………………………………….. ۱ عدد
پنیر چدار …………………………………………… یک و نیم پیمانه
تورتیلا …………………………………………….. ۶ عدد
روغن زیتون…………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ……………………………………….. ۱ عدد
پیازچه خرد شده …………………………………… ۳ قاشق غذاخوری
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده …………………….. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید. 

تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید. به عنوان مثال مصرف گوجه فرنگی برای گروه های خونی O و AB بلامانع بوده و مصرف آن برای گروه های خونی B و A مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *