نان جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

نان جو دوسر

مواد لازم : 
جو دوسر صبحانه ……….. ۸۰۰ گرم (۳۰۴۰ کالری)
سبوس جو دوسر …………. ۲۰۰ گرم (۴۹۲ کالری)
خمیر مایه …………………. ۲۰ گرم (۶۵ کالری)
نمک دریا ………………………. ۲۰ گرم (۰ کالری)
زردچوبه (به دلخواه جهت خوشرنگ شدن) ……. ۱۰ گرم (۳۵ کالری)
آب ………………………… ۱ لیتر (۰ کالری)
طرز تهیه : 
کلیه مواد فوق را به جز آب را در ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سپس آب را کم کم اضافه کرده و خمیر را به خوبی به مدت ده الی پانزده دقیقه ورز می دهیم. سپس ظرف را کمی چرب کرده و خمیر را در آن قرار داده و روی آن را با کیسه ای می پوشانیم و در کناری می گذاریم. خمیر می بایست نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه در جای نسبتاً گرم، به عنوان مثال کنار شوفاژ (به دور از حرارت مستقیم) بماند که این عمل در واقع استراحت اول خمیر است. سپس فر را روشن کرده و در دمای ۶ درجه قرار می دهیم و خمیر ها را با دست به شکل گلوله های دویست گرمی در آورده و بر روی سینی که از قبل چرب شده قرار داده و به قطر ۱ سانتی متر به اشکال دلخواه پهن می کنیم. پس از آنکه خمیر ها را در سینی چیدیم به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم بماند و روی آن را نیز می پوشانیم که به این عمل استراحت دوم خمیر می گویند. طی این ۱۵ دقیقه نیز فر به خوبی گرم شده و می توانید سینی را در پنجره وسط فر قرار دهید و بگذارید تا نیم ساعت نان بپزد.
کالری نان های بدست آمده از کل مواد فوق ………….. ۳۶۳۲

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

4 پاسخ

  1. باسلام ، برای تهیه این نوع نان آرد جو و روغن نمی خواهد ؟ با تشکر

  2. ببخشید مجدداً یک سوال دیگر ، خمیر مایه که در دستور آمده همان خمیر مایه آماده می باشد و اگر از خمیر مایه غیر آماده استفاده باید شود چه مقدار می بایست باشد ؟ متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *