مافین سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مافین سبوس جو دوسر

مواد لازم
شکر قهوه ای …………… یک دوم فنجان
سبوس جو دوسر ………. یک و یک دوم فنجان
آرد جو دوسر…………………….. یک و یک دوم فنجان
بیکینگ پودر …………… دو قاشق چای خوری
جوش شیرین …………… دو قاشق چای خوری
نمک دریا…………………… نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ ……………….. دو عدد
سس سیب سرد …………. یک فنجان
روغن گیاهی ………….. ۴ قاشق غذا خوری
طرز تهیه 
فر را از قبل روی درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. قالب و یا کاغذ های مخصوص مافین را چرب کنید.
شکر قهوه ای، سبوس جو دوسر، آرد جو دوسر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک دریا را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، سس سیب سرد و روغن گیاهی را نیز به مخلوط اضافه کرده و تا زمانی که خوب مخلوط شوند، هم بزنید. مخلوط به دست آمده را با قاشق درون قالب و یا کاغذ های مخصوص مافین که از قبل چرب کرده بودید، بریزید و درون فر قرار دهید.
در ۲۰۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا زمانی که طلایی قهوه ای رنگ شود.
می توانید برای تنوع، کمی کشمش و یا جوز به مخلوط تهیه شده اضافه کنید و یا قبل از پخت، کمی شکر و دارچین روی مافین ها بریزید.
توجه : سس سیب، نوعی سس شیرین است که از سیب پخته و له شده تهیه می شود. برای مزه دار کردن این سس، آنرا با شکر شیرین می کنند. برای تهیه این سس می توان از سیب با پوست یا بی پوست استفاده نمود و همچنین انواع ادویه جات و مواد افزودنی از جمله دارچین را به این سس اضافه کرد. سس سیب می تواند بافت نرم یا سفتی داشته باشد ؛ حتی می توان از تکه های بزرگ سیب داخل آن استفاده نمود. این نوع سس را به راحتی در خانه تهیه می کنند. البته آماده شده آن هم در بسیاری از سوپر مارکت ها موجود است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *