اینچیلادای لوبیا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
کنسرو لوبیای تند ……………………. ‏۴۲۰ گرم
پنیر پیتزا ……………………………… ‏۱۵۰ گرم
شیر ………………………………….‏ ½ پیمانه
نان ترتیلا ……………………………..‏ ۸ عدد
کاهو …………………………………. چند برگ برای ‏سرو
برگ گشنیز برای تزیین غذا …………. مقداری
آرد ساده ……………………………. ‏۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون برای چرب کردن
طرز تهیه ‏‎:‎
‎برگ‮‌های کاهو را جدا کرده، شسته و خشک کنید.‏
‎فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‮گراد روشن کنید. ظرف مناسب سرو که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کنید که طول ‏آن حدود ۲۲ ‏سانتی‮متر باشد. ته ظرف را کمی چرب کنید‎‏.‏‎
‎کمی از پنیر را نگه دارید و باقی آن را در تابه کوچکی با آرد مخلوط کنید. شیر را کم کم به مواد اضافه کنید‎.‎
‎آن را روی شعله متوسط گذاشته و برای ۳ دقیقه هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود‎.‎
‎برای اینکه کودک‮تان هم در درست کردن غذا کمک کند می‮تواند این مرحله را انجام دهد: ترتیلاها را روی سطح ‏کاری تمیز قرار ‏دهید. خوراک لوبیا را با قاشق روی ترتیلا بریزید و آن را طوری مانند ساندویچ بپیچید‎‏.‏‎
‎ترتیلاهای پیچیده شده را کنار هم در ظرفی که چرب کردید بچینید و روی آنها سس پنیر را بریزید و باقیمانده پنیر ‏را روی آنها ‏بپاشید‎.‎
‎روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را روی طبقه بالای فر به مدت ۵ دقیقه بپزید. فویل را بردارید و دوباره برای ‏‏۵ دقیقه بپزید ‏تا سطح آن طلایی شود‎.‎

‎برگ کاهوها را روی ظرف سرو غذا قرار دهید. روی آنها اینچیلادا را قرار داده و با برگ تازه گشنیز تزئین ‏کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کاهو برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *