اینچیلادای لوبیا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
کنسرو لوبیای تند ……………………. ‏۴۲۰ گرم
پنیر پیتزا ……………………………… ‏۱۵۰ گرم
شیر ………………………………….‏ ½ پیمانه
نان ترتیلا ……………………………..‏ ۸ عدد
کاهو …………………………………. چند برگ برای ‏سرو
برگ گشنیز برای تزیین غذا …………. مقداری
آرد ساده ……………………………. ‏۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون برای چرب کردن
طرز تهیه ‏‎:‎
‎برگ‮‌های کاهو را جدا کرده، شسته و خشک کنید.‏
‎فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‮گراد روشن کنید. ظرف مناسب سرو که بتوان داخل فر گذاشت انتخاب کنید که طول ‏آن حدود ۲۲ ‏سانتی‮متر باشد. ته ظرف را کمی چرب کنید‎‏.‏‎
‎کمی از پنیر را نگه دارید و باقی آن را در تابه کوچکی با آرد مخلوط کنید. شیر را کم کم به مواد اضافه کنید‎.‎
‎آن را روی شعله متوسط گذاشته و برای ۳ دقیقه هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود‎.‎
‎برای اینکه کودک‮تان هم در درست کردن غذا کمک کند می‮تواند این مرحله را انجام دهد: ترتیلاها را روی سطح ‏کاری تمیز قرار ‏دهید. خوراک لوبیا را با قاشق روی ترتیلا بریزید و آن را طوری مانند ساندویچ بپیچید‎‏.‏‎
‎ترتیلاهای پیچیده شده را کنار هم در ظرفی که چرب کردید بچینید و روی آنها سس پنیر را بریزید و باقیمانده پنیر ‏را روی آنها ‏بپاشید‎.‎
‎روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را روی طبقه بالای فر به مدت ۵ دقیقه بپزید. فویل را بردارید و دوباره برای ‏‏۵ دقیقه بپزید ‏تا سطح آن طلایی شود‎.‎

‎برگ کاهوها را روی ظرف سرو غذا قرار دهید. روی آنها اینچیلادا را قرار داده و با برگ تازه گشنیز تزئین ‏کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کاهو برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *