ترشی انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی انار

مواد اولیه ‏‎ :‎
گل کلم ریز خرد شده…………………………… ۲۰۰ گرم‎
انار دانه شده بزرگ……………………………. سه عدد‎
فلفل کبابی تند…………………………………… دو عدد‎
فلفل شیرین ……………………………………..چهار عدد‎
ساقه کرفس ریز خرد شده و آب انار…………. دو پیمانه‎
گوجه مینیاتوری……………………………….. ۱۰ عدد‎
سیر خرد شده…………………………………… یک بوته‎
فلفل سیاه نکوبیده……………………………….. یک قاشق مرباخوری‎
نمک دریا و سرکه سفید……………………………… به میزان لازم‎
آب انار…………………………………………… دو پیمانه
طرز تهیه‎: ‎

تمام مواد را مخلوط کرده در شیشه ریخته و روی آن سرکه می‌ریزیم تا روی مواد را بپوشاند. پس از یک ماه ترشی آماده ‏مصرف است‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال مصرف انار برای دارندگان گروه خونی A و O بلامانع و برای دارندگان گروه خونی AB و B مضر است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *