چو پینو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
‎ ‎
سیر ریز شده ………………………………….. سه حبه
پیاز خرد شده ………………………………….. یک چهارم فنجان
جعفری خرد شده ………………………………. دو قاشق سوپ خوری
روغن  زیتون …………………………………….. یک فنجان
سس گوجه فرنگی ………………………………‏‎ ۲ ‎فنجان
گوجه فرنگی پخته و خرد شده …………………. نیم کیلو
پونه خشک ……………………………………… نصف قاشق چای خوری
مرزنگوش خشک ………………………………… نصف قاشق چای خوری
خرچنگ با پوست و دم خرد شده ……………….. دو عدد
میگو پوست کنده بدون رگ ……………………….‏‎ ۳۰۰ ‎گرم
ماهی سفید خرد شده …………………………..‏‎ ۵۰۰ ‎گرم
نمک و فلفل ………………………… به میزان لازم
‎ 
طرز تهیه ‏‎ : 

سیر، پیاز و جعفری را در روغن زیتون بپزید تا پیاز کاملا ترد شود. سس گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، پونه و مرزنگوش را ‏به آن اضافه کنید. یک و نیم فنجان آب، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید. آن را هم زده و در آن را ببندید. پس از اینکه به ‏جوش آمد در آن را باز کرده و حرارت را کم کنید تا به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی بجوشد. سپس بقیه مواد را نیز به آن اضافه ‏کنید. در ظرف را ببندید تا به جوش آید. سپس شعله را کم کرده تا به مدت ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشد‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف سیر برای دارندگان گروه خونی O و B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *