خورشت مخصوص پاستا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
هویج قاچ شده ……………………………… یک و نیم فنجان
پیاز سفید خرد شده ……………………….. یک فنجان
پیاز قرمز خرد شده ………………………….. یک عدد
گوجه فرنگی قاچ شده ……………………….‏‎ ۷ ‎عدد
کدوی سبز خرد شده ………………………..‏‎ ۳ ‎فنجان
فلفل دلمه ای ……………………………….. یک عدد
ریحان خرد شده …………………………….. دو قاشق سوپ خوری
سیر خرد شده ……………………………….‏‎ ۳ ‎حبه
فلفل …………………………………………. به میزان لازم
نمک ………………………………………….. به میزان لازم ‏
شکر ………………………………………….. به میزان لازم
آرد ……………………………………………. یک قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی ………………………………‏‎ ۱۵۰ ‎گرم
پنیر پامسان ………………………………….. نصف فنجان
خامه  رقیق …………………………………… یک فنجان
پاستا ورقه ای …………………………………‏‎ ۲۵ ‎گرم
‎ 
طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ 

هویج، پیاز، جعفری، ریحان و سیر را به مدت ۱۵ دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید. سپس در ظرف را ببندید تا به مدت ۱۵ ‏دقیقه دیگر سرخ شوند. سپس گوجه فرنگی، کدو، فلفل سبز، نمک، فلفل و شکر را نیز به آن بیفزایید و به مدت ۴۵ دقیقه ‏آن را سرخ کنید. در یک ظرف جداگانه، یک قاشق سوپ خوری کره را آب کرده، آرد را به آن اضافه کنید، خامه را نیز ‏به آن افزوده و هم بزنید. رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. مخلوط را به همراه پنیر ‏به سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید. آن را روی پاستا  که جداگانه پخته اید سرو کنید‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی B و A سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *