پاستا کانلونی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎
گوشت چرخ کرده گاو ………………………….. نیم کیلو
سیر آسیاب شده ……………………………….‏‎ ۲ ‎حبه
تخم مرغ ………………………………………… یک عدد
پنیز پیتزای رنده شده …………………………… یک چهارم فنجان
جعفری تازه خرد شده …………………………. یک چهارم فنجان
خرده نان ……………………………………….. یک چهارم فنجان
اسفناج خرد پخته شده ………………………… یک فنجان ‏
سس گوجه فرنگی ……………………………..‏‎ ۲ ‎فنجان
نمک و فلفل ……………………….. به میزان لازم
پاستای ورقه ای ‏
‎ 
طرز تهیه  :‏
‎ 

گوشت گاو را با کمی روغن زیتون سرخ کنید. همانطور که در حال سرخ شدن است آن را با قاشق له کنید. گوشت ها را داخل ‏یک کاسه بزرگ بریزید‎. نمک، فلفل و سیر را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید. تخم مرغ، پنیر، جعفری، خرده نان و ‏کمی نمک را به آن اضافه کنید. آب اسفناج ها را گرفته و آنها را خرد کنید. اسفناج و یک نصف فنجان سس گوجه فرنگی ‏را به آن اضافه کنید. کمی سس گوجه فرنگی روی سینی فر بریزید. پاستا ها را با مواد پر کرده و لوله کنید و در سینی ‏قرار دهید. دوباره بین لایه ها و روی آنها سس گوجه فرنگی بریزید. به مدت یک ساعت با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ‏آنها را بپزید و سپس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه آنها را کبابی کنید‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند.بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *