مطبل لبنانی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎ : ‎
بادمجان ………………………………‏‎ ‎یک کیلوگرم
ارده …………………………………… سه قاشق  سوپخوری
آب لیموترش و روغن ‏زیتون …………… از هر کدام نصف ‏پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک ………………. به میزان لازم
‎ ‎
طرز تهیه ‎:‎
‎ ‎

بادمجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌ کن بریزید. ارده و آب لیموترش را به بادمجان اضافه کرده و ‏کمی ‏نمک بزنید دو قاشق روغن زیتون هم افزوده و مخلوط کنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید بقیه روغن زیتون ‏را در ‏گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خرد شده بپاشید و میل کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *