کباب موهامورا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‎ :‎
سس موهامارا ‏………………………………… نصف فنجان ‏
‎ ‎گوشت چرخ کرده ………………………………‏‎ ۴۵۰ ‎گرم
‎ ‎ادویه ……………………………………………‏‎ ۱ ‎قاشق ‏چایخوری
دارچین ‏………………………………………….‏‎ ۱ ‎قاشق ‏چایخوری
‎ ‎پیاز ……………………………………………..‏‎ ۱ ‎عدد
نمک ……………………………………………… به میزان دلخواه
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
‎‎پیاز و جعفری را داخل کاسه ی غذاساز بگذارید و به اندازه ی ممکن ریز کنید.‎ ‎گوشت و ادویه ها را اضافه کنید و به ‏مدت ۱ ‏دقیقه یا تا زمانی که گوشت و پیاز و جعفری به خوبی ترکیب شوند مخلوط کنید. سس موهامارا را اضافه کنید و ‏مخلوط کنید تا ‏مواد با هم ترکیب شوند. ‎
‎ ‎
‎‎یک فنجان کوچک از مخلوط گوشت را برداشته و روی سیخ به شکل سوسیس در بیاورید. ‎می توانید به جای سیخ دور ‏آن را ‏فویل بپیچید. به مدت ۱۰ دقیقه در فر با حرارت ۴۰۰ درجه ی فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سیخ یا ‏سوسیس های ‏گوشتی را تا زمانی که بپزند از این رو به آن رو کنید. کباب را با نان پیتا و سالاد سرو کنید‎.‎
طرز تهیه سس موهامورا :‏
مواد لازم‎ :‎
‎ ‎فلفل دلمه ای ……………………………..‏‎۳ ‎عدد ‏
‎ ‎سیر ………………………………………..‏‎ ۴ ‎حبه
‎ ‎گردو ……………………………………….‏‎ ۵۰ ‎گرم
‎ ‎زیره سبز (آسیاب شده) ………………….‏‎ ¾ ‎قاشق چایخوری
‎ ‎رب انار ……………………………………..‏‎ ۱ ‎و نیم قاشق سوپخوری
پیاز ………………………………………….‏‎۱ ‎عدد کوچک
فلفل قرمز …………………………………..‏‎۱ ‎قاشق چایخوری
نمک …………………………………………‏‎۱ ‎قاشق چایخوری
روغن زیتون ………………………………….‏‎ ¼ ‎فنجان ‏
طرز تهیه ‏‎‏: ‏
‎‎گردوها را در یک کاسه قرار دهید، روی آن آب بریزید و بگذارید ۱ ساعت خیس بخورد‎‏. ‏
‎‎حبه های سیر را پوست بکنید و خرد کنید و با نمک در هاون قرار دهید. سیر را بکوبید و له کنید‎.‎
‎‎فلفل ها را بشویید و روی یک سینی شیرینی پزی که کف آن را با فویل پوشانده اید قرار دهید و روی کباب پز زیر شعله ‏ی کباب ‏کننده بگذارید. هر چند دقیقه یکبار آنها را برگردانید تا پوستشان سیاه و ذغالی شود. در این مرحله فلفل ها را با چند ‏قاشق آب در ‏یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. در کیسه را سفت کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. کیسه را باز کنید و پوست ‏فلفل ها را بکنید‎. ‎‎فلفل ها را دو نیم کنید و دانه ها و ساقه و سفیدی های داخلش را جدا کنید‎‏. ‏

‎‎پیاز را پوست بکنید و ۴ قسمت کنید‎ .‎‎فلفل، پیاز، سیر له شده، گردوی خشک، زیره سبز، رب انار، پوره فلفل قرمز یا پاپریکا و ‏روغن زیتون را داخل ظرف ‏غذا ساز بریزید. به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و غلیظ شود بزنید. طبق ذائقه مزه ‏دار کنید و سس را داخل ‏یک کاسه بریزید. بگذارید سرو شود و سپس در یخچال نگهداری کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف دارچین برای دارندگان گروه خون B مضر، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *