لازانیا به سبک مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏

 

برگ گشنیز تازه خرد شده ……………………….‏ ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده ………………………………….‏ ۴ عدد
نمک و فلفل ………………………………………. به میزان لازم
اسفناج تازه ………………………………………. ‏۳۰۰ گرم
ترتیلای ذرتی ……………………………………… ‏۸عدد (۲۰ سانتیمتری)‏
لوبیا چیتی (خیس خورده و آبکشی ‏شده)‏ ………‏ ۴۵۰ گرم
‏ سالسای گوجه‌فرنگی (تندی متوسط)‏ ………….‏ ۱ پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده ……………………………..‏ ۲ پیمانه

 

طرز تهیه ‏‎:‎

 

‎فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ظرف غذا ساز برقی، گشنیز، پیازچه، یک ‏قاشق چایخوری ‏نمک،‎ ¼ ‎قاشق چایخوری فلفل و اسفناج (تا اندازه ای که در ظرف جا می شود) می ریزیم و با ‏درجه‎ Pulse ‎غذا ساز می زنیم. ‎
پس از اینکه خرد شد و جا باز کرد، بقیه اسفناج را اضافه می کنیم. آنها را مخلوط می کنیم تا ریز ریز شود.‏
‎ظرف مناسب فرِ ۲۱ سانتیمتری را با کمی روغن زیتون چرب می کنیم. ۴ لایه نان ترتیلا را در ظرف می گذاریم. نیمی ‏از لوبیا چیتی، ‏سالسای گوجه‌فرنگی، مخلوط اسفناج و پنیر رنده شده را روی آن می ریزیم. سپس یک لایه دیگر ‏مانند همین لایه روی آن درست ‏می کنیم و روی آن پنیر می ریزیم و کمی آن را با دست فشار می دهیم تا پرس ‏شود‎.‎

‎روی ظرف را با فویل می پوشانیم. آن را در فر داغ به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد. سپس آن را از فر ‏خارج می ‏کنیم. به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود و سپس آن را سرو می کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف اسفناج برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *