میکس گریل شده مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎

 

سوسیس مرغوب گوشت …………………………….‏ ۴۵۰ گرم
ران مرغ بدون پوست و استخوان ……………………..‏ ۴۵۰ گرم
گوشت بدون استخوان سردست گوساله …………… ۴۵۰ گرم
گوشت راسته گوساله ………………………………. ‏۴۵۰ گرم
پیازچه …………………………………………………‏ ۲۰۰ گرم
فلفل چیلی ………………………………………….. ‏۲۰۰ گرم
سس پرتقال ………………………………………….. ‏ پیمانه
سس فلفل قرمز چیلی ……………………………… ‏½ پیمانه
روغن زیتون ……………………………………………‏ ۱ قاشق سوپخوری
مخلوط ادویه‎های مختلف …………………………….. ‏۱ قاشق ‏چای‎خوری
فلفل سیاه ……………………………………………‏۱ قاشق ‏چای‎خوری

 

طرز تهیه ‏‎:‎
چربی گوشت بدون استخوان سردست را جدا کرده و با ضخامت نیم سانتیمتر برش می‮زنیم.‏
ران‮های مرغ را به همراه گوشت سردست گوساله و همچنین راسته گوساله با آب شستشو می‮دهیم و با حوله ‏کاغذی خشک ‏می‮کنیم.‏
‎گوشت راسته را از پهنا و در تکه‌هایی با ضخامت نیم سانتیمتر برش می‮زنیم. اگر ضخامت هر کدام از برش‮های ‏گوشت بیش از ‏نیم سانتیمتر است آن را با سلفون پوشانده و با هاون یا گوشت کوب به آرامی می‮کوبیم تا ضخامتش ‏به نیم سانت برسد‎‏.‏‎
‎داخل یک تابه لبه‮‌دار، مرغ را به صورت لایه لایه در سس پرتقال‎‏ ‏‎خوابانده و کاملاً با آن می‮پوشانیم. برش‮های ‏گوشت سردست را ‏در در یک تابه لبه‮‌دار دیگر به صورت لایه لایه با سس فلفل قرمز چیلی پوشانده، روی ظرف ‏را می‮پوشانیم و حداقل ۰۳ دقیقه تا ‏‏۱ شبانه روز در یخچال نگه می‮داریم.‏
‎کمی قبل از گریل کردن، دو طرف برش‮های گوشت راسته را به نمک و فلفل آغشته می‮کنیم.‏
‎پیازچه‮‌ها را با آب شسته و تمیز کرده و خرد می‮کنیم.‏
‎پیازجه و فلفل‮ چیلی را در کاسه‮‌ای پهن با روغن زیتون مخلوط می‮کنیم.‏
‎پیازچه‮‌ها را همراه با فلفل چیلی و سوسیس روی باربیکیو کباب می‮کنیم تا پیازچه‮‌ها و فلفل‮ چیلی به خوبی قهوه‮‌ای ‏رنگ شده و ‏سوسیس‮ها کاملا مغز پخت شوند (درب گریل گازی را بسته نگه می‮داریم. زمان مناسب پخت برای ‏هر کدام: ۲ تا ۳ دقیقه برای ‏پیازچه‮ و ۵ تا ۸ دقیقه برای فلفل و سوسیس‮‌ها.)
‎سپس آنها را به یک دیس یا سینی بزرگ انتقال می‮دهیم.‏
‎برش‮های گوشت راسته، سردست و مرغ را روی صفحه گریل خوابانده‎‏ (‏‎درب گریل گازی را بسته نگه می‮داریم) ‏‏۵ تا ۸ دقیقه ‏نگه می‮داریم تا رنگ صورتی مرکز گوشت مرغ و سردست از بین رفته و گوشت راسته نیز طبق ‏ذائقه شما کباب شود. (برای ‏امتحان برش می‮زنیم.)‏

‎برش‮های گوشت را همراه با سبزیجات و سوسیس‮ها بر روی سینی چیده و در صورت لزوم نمک و فلفل را ‏اضافه می‮کنیم. ‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *