طرز تهیه کروکت سوسیس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

زرده تخم مرغ …………………………… ۲ عدد
سوسیس ……………………………….. ۲عدد
خمیر هزارلا ……………………………… ۲ ورقه

آب ………………………………………. ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

۱٫ فر را تا دمای ۲۱۰ درجه سلسیوس گرم کنید. 

۲٫ زرده‎های تخم مرغ را با آب هم بزنید و کنار بگذارید. 

۳٫ روی یک سطح کمی آرد بپاشید. 

۴٫ ورقه‎های خمیر را به شکل مربع‎های ۲۰ سانتیمتری  بریده و روی سطح آردی، پهن کنید. 

۵٫ روی سطح خمیر کمی آب بمالید طوری که کمی‌ تر شود تا حالت چسبناک پیدا کند. 

۶٫ سپس پوشش نایلونی سوسیس را جدا کرده و آن را درسته روی خمیر قرار دهید و رول کنید، سپس سر و ته آن را تا بزنید و لبه‎ها را روی هم فشار دهید تا بسته شود. 

۷٫ ظرف مناسب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. رول‌های خمیر محتوی سوسیس‎ها را از سمتی که شکاف‎دار است روی ظرف بگذارید. دورشان را کمی مخلوط تخم‎مرغ و آب بمالید. ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا قهوه‎ای و براق شوند. 

۸٫ بعد از آنکه از داخل فر درآوردید بگذارید تا سرد شده یا به دمای اتاق برسد. 

۹٫ برش زده و با سالاد و سبزیجات دلخواه سرو کنید

نکته: مصرف سوسیس و کالباس برای هر ۴ گروه خونی OABAB یه شدت مضر می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *