مواد لازم :
عسل ……………………………………… ۲ قاشق غذاخوری + به مقدار کافی برای سرو
طرز تهیه :
۱٫ ابتدا نانهای باگت را به دایرههای به ضخامت ۲٫۵ سانتیمتر ببرید. حدودا ۲۰ تکه برش نان در این مرحله داریم.
۲٫ ظرف مستطیل شکل و مناسبی را انتخاب کنید و با دست و دلبازی با کره آن را چرب کنید، نانها را بصورت دو ردیف داخل آن بچینید.
۳٫ در یک کاسه نسبتا بزرگ تخممرغها، خامه، شیر، نیمی از دارچین و جوز، شکر، وانیل و کمی نمک را با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدست و خامهای به ما بدهد.
۴٫ نانهای چیده شده در ظرف را با سس تخممرغ میپوشانیم، مطمئن شوید که تمام نانها آغشته باشند. سپس ظرف را با فویل پوشانیده و به مدت ۱ شب داخل یخچال قرار میدهیم.
۵٫ روز بعد فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود.
۶٫ کره، شکر قهوهای، ۲ قاشق عسل و نیمه دیگر دارچین و جوز هندی را با همزن برقی خوب مخلوط میکنیم تا کرم مانند شود، سپس گردو را به آن اضافه میکنیم.
۷٫ مخلوط کره و گردو را روی نانهای داخل ظرف پخش کرده و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا وقتی که روی آن طلایی شود.
نکته: مصرف عسل برای هر ۴ گروه خونی OABAB مناسب می باشد.