تست فرانسوی تو فری با عسل

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

نان باگت یا تست ……………………………. ۴۰۰ گرم
تخم‌مرغ ………………………………………. ۸ عدد
خامه …………………………………………. ۲ پیمانه
شیر …………………………………………..۱ پیمانه
شکر دانه درشت……………………………. ۲ قاشق غذاخوری
وانیل شکری …………………………………. ۱ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین …………………………………. ½ قاشق چای‌خوری
جوز هندی رنده‌شده ……………………….. ½ قاشق چای‌خوری
کره …………………………………………. ۲۵۰ گرم
شکر قهوه‌ای ………………………………. ۱ پیمانه
گردو خرد‌شده …………………………….. ۱ پیمانه

عسل ……………………………………… ۲ قاشق غذاخوری + به مقدار کافی برای سرو

طرز تهیه :

۱٫ ابتدا نان‌های باگت را به دایره‌های به ضخامت ۲٫۵ سانتیمتر ببرید. حدودا ۲۰ تکه برش نان در این مرحله داریم.

۲٫ ظرف مستطیل شکل و مناسبی را انتخاب کنید و با دست و دلبازی با  کره آن را چرب کنید، نان‌ها را بصورت دو ردیف داخل آن بچینید.

۳٫ در یک کاسه نسبتا بزرگ تخم‌مرغ‌ها، خامه، شیر، نیمی از دارچین و جوز، شکر، وانیل و کمی نمک را با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا ترکیب یک‌دست و خامه‌ای به ما بدهد.

۴٫ نان‌های چیده‌ شده در ظرف را با سس تخم‌مرغ می‌پوشانیم، مطمئن شوید که تمام نانها آغشته باشند. سپس ظرف را با فویل پوشانیده و به مدت ۱ شب داخل یخچال قرار می‌دهیم.

۵٫ روز بعد فر را با دمای  ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود.

۶٫ کره، شکر قهوه‌ای، ۲ قاشق عسل و نیمه دیگر دارچین و جوز هندی را با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم تا کرم مانند شود، سپس گردو را به آن اضافه می‌کنیم.

۷٫ مخلوط کره و گردو را روی نان‌های داخل ظرف پخش کرده و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا وقتی که روی آن طلایی شود.

۸٫ این صبحانه خوشمزه را با عسل سرو کنید.

نکته:
مصرف عسل برای هر ۴ گروه خونی OABAB مناسب می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *