طرز تهیه توفو و تمپه مناسب گروه خونی O

طرز تهیه توفو و تمپه مناسب گروه خونی O

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه توفو و تمپه مناسب گروه خونی O

توفو و سبزیجات

مواد لازم:

یک تکه توفو (پنیر سویا) خرد شده
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ فنجان نخود فرنگی پخته شده 
۱ فنجان بروکلی خرد شده
۶ حبه سیر له شده
نصف فنجان آب سبزیجات پخته (پیاز، کرفس، هویج، سیر، جعفری)

طرز تهیه:

درون یک ماهی تابه بزرگ پیاز را به مدت ۳ دقیقه در روغن زیتون سرخ کنید. سپس بروکلی را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه نمائید و پس از ۲ دقیقه آب سبزیجات پخته شده را اضافه کرده و اجازه دهید تا بجوشد، پس از به جوش آمدن، نخود فرنگی را اضافه کنید و پس از ۲ تا ۳ دقیقه توفو را نیز اضافه نمائید. شعله را کم کرده بگذارید  به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. می توانید با برنج سرو کنید.

توفو کنجدی

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و آب لیمو به مقدار لازم
۳ تا ۴ قاشق غذاخوری سس سویا
۱ بسته توفو
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری کنجد سفید
۱ تا ۲ قاشق غذاخوری کنجد سیاه
۱ قاشق چای خوری تمبرهندی

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ماهی تابه داغ کنید و توفو را به ضخامت یک سانتی متر برش داده و یک طرف برش را به کنجد سفید و طرف دیگر را به کنجد سیاه آغشته و سپس درون روغن سرخ کنید. می توانید توفو را با کمی نمک و آب لیمو سرو کنید و یا سس سویا، آبلیمو و تمبر هندی را به خوبی مخلوط کرده و برروی توفو ریخته و سرو نمائید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *