طرز تهیه غذا های دریایی
سالمون با لیمو و گشنیز
مواد لازم:
نیم کیلو فیله ماهی سالمون
۳ قاشق غذاخوری سس سویا
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری آب لیموی ترش تازه
۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
همه مواد غیر از سالمون را با هم خوب مخلوط کنید. سالمون را درون سینی فر گذاشته و مواد را روی سالمون ریخته و در فر از قبل گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
تیلاپیا سرخ شده
مواد لازم:
ماهی تیلاپیا برای هر نفر یک تکه
۲ عدد تخم مرغ
آرد جو دو سر یا آرد برنج
روغن زیتون
نمک به اندازه لازم
طرز تهیه:
تکه های ماهی آغشته به نمک را درون تخم مرغ زده، سپس آغشته به آرد نمائید و در روغن زیتون سرخ کنید. می توانید با برنج سرو کنید.
میگو کبابی
مواد لازم:
نیم کیلو میگوی درشت پاک شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
آب لیموی ترش تازه
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
¼ فنجان روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سیرله شده
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام مواد را خوب مخلوط کرده و میگوها را به آن مواد آغشته کرده بگذارید حداقل ۴ ساعت بماند، سپس میگو ها را به سیخ نازک کشیده ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید.