طرز تهیه غذا های دریایی

طرز تهیه غذا های دریایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه غذا های دریایی

سالمون با لیمو و گشنیز

مواد لازم:  

نیم کیلو فیله ماهی سالمون
۳ قاشق غذاخوری سس سویا
۲ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
۱ قاشق غذاخوری آب لیموی ترش تازه
۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

همه مواد غیر از سالمون را  با هم خوب مخلوط کنید. سالمون را درون سینی فر گذاشته و مواد را روی سالمون ریخته و در فر از قبل گرم شده به دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد  به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

تیلاپیا سرخ شده

مواد لازم:

ماهی تیلاپیا برای هر نفر یک تکه
۲ عدد تخم مرغ
آرد جو دو سر یا آرد برنج
روغن زیتون 
نمک به اندازه لازم

طرز تهیه:

تکه های ماهی آغشته به نمک را درون تخم مرغ زده، سپس آغشته به آرد نمائید و در روغن زیتون سرخ کنید. می توانید با برنج سرو کنید.

میگو کبابی

مواد لازم:

نیم کیلو میگوی درشت پاک شده
۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
آب لیموی ترش تازه 
۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
¼ فنجان روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سیرله شده
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

تمام مواد را خوب مخلوط کرده و میگوها را به آن مواد آغشته کرده بگذارید حداقل ۴ ساعت بماند، سپس میگو ها را به سیخ نازک کشیده ۳ تا ۴ دقیقه کباب کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *