سان چوی بو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۴ نفر‎:‎
‎ ‎کاهو پیچ درشت ………………‏‎ ‎یک عدد
‎ ‎روغن زیتون …………………….‏‎ ۲ ‎قاشق غذاخوری
‎ ‎پیازچه ………………………….‏‎ ۴ ‎عدد، ورقه‌ورقه
‎ ‎مرغ چرخ‌کرده ………………….‏‎ ۵۰۰ ‎گرم
‎ ‎هویج کوچک …………………… یک عدد، رنده‌شده
کدوی کوچک …………………… یک عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمز …………….. یک عدد، نگینی ریز
کنسرو ذرت …………………….‏‎۱۲۵ ‎گرم
نمک و فلفل ……………………. به میزان لازم
‎ ‎
طرز تهیه‎: ‎
‎ ‎
‎‎کاهو را برگ‌برگ کرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یک ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید‎. ‎
‎‎روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی شعله متوسط داغ کرده و پیازچه‌ها را یک دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد کرده ‏و ‏مرغ را اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. 
‎‎هویج، کدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یکی، دو قاشق آبلیمو اضافه ‏کرده و ‏نمک و فلفل آن را اندازه کنید‎. ‎
‎‎برگ‌های کاهو را شسته و خشک کنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های کاهو ریخته و آنرا مانند دلمه بسته و ‏گرم یا سرد ‏به همراه سس مایونز سرو کنید‎. ‎
‎ ‎

نکات‎: ‎

 

‎‎در نوع کلاسیک این خوراک از نوعی سس چینی استفاده می شود که مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین ‏آن شده ‏است‎. ‎

‎‎می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل کاهو را با گوجه و خیارشور همراه کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کاهو برای دارندگان گروه خونی A سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *