سالاد کلم پیچ و گیلاس با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد کلم پیچ و گیلاس با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا و برنج قهوه ای پخته شده ……………………….. ۱ و نیم فنجان

روغن زیتون ………………………………………………  ۳ قاشق غذاخوری

سرکه سیب …………………………………………….. ۳ قاشق غذاخوری

عسل …………………………………………………….. ۱ قاشق غذاخوری

سس خردل ……………………………………………. ۲ قاشق چایخوری

فلفل سیاه …………………………………………………………. یک چهارم قاشق چایخوری

نمک دریا ………………………………………………………………..  یک چهارم قاشق چایخوری

کلم پیچ …………………………………………………………… ۱ و نیم فنجان

گیلاس …………………………………………………………… سه چهارم پیمانه

جعفری ………………………………………………………….. دو سوم پیمانه

موسیر خرد شده ………………………………………….. یک سوم پیمانه

نخود پخته شده …………………………………………………………….. ۱ فنجان

پنیر بز ………………………………..  نصف فنجان

طرز تهیه :

تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و سالاد را سرو نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *