سالاد خیار و نعناع با کینوا :
مواد لازم :
کینوا ……………………………….. ۱ فنجان
روغن زیتون …………………… ۱ قاشق چایخوری
پودر کاری …………………….. ۲ قاشق چایخوری
سیر خردشده ……………….. ۱ حبه
آب ………………………………. ۲ فنجان
نمک دریا ………………………….. سه چهارم قاشق چایخوری
مانگو ………………………… خرد شده ۱ عدد
کرفس ……………………. یک دوم فنجان
پیاز خرد شده ………. یک چهارم فنجان
گشنیز …………………… ۳ قاشق غذاخوری
مویز ……………………… ۳ قاشق غذاخوری
خیار …………………… یک چهارم فنجان
نعناع خرد شده ….. ۲ قاشق چایخوری
ماست کم چرب …….. سه چهارم فنجان
اسفناج ……………………. دو سوم فنجان
طرز تهیه :
ماهیتابه را روی شعله ملایم با کمی روغن زیتون گرم کنید. پودر کاری و سیر را به آن اضافه کنید، سپس کینوا و ۲ فنجان آب را به مدت ۱۶ دقیقه تا زمانی که کاملا آب جذب کینوا شود و بپزد. مانگو، کرفس، پیاز و گشنیز را به کینوا ای که سرد شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم خیار، ۲ قاشق چایخوری نعناع و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر در ظرفی که می خواهید سالاد را آماده کنید اسفناج ها و تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.