سالاد خیار و نعناع با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد خیار و نعناع با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………………………….. ۱ فنجان

روغن زیتون …………………… ۱ قاشق چایخوری

پودر کاری …………………….. ۲ قاشق چایخوری

سیر خردشده ……………….. ۱ حبه

آب ………………………………. ۲ فنجان

نمک دریا ………………………….. سه چهارم قاشق چایخوری

مانگو ………………………… خرد شده ۱ عدد

کرفس ……………………. یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ………. یک چهارم فنجان

گشنیز …………………… ۳ قاشق غذاخوری

مویز ……………………… ۳ قاشق غذاخوری

خیار …………………… یک چهارم فنجان

نعناع خرد شده ….. ۲ قاشق چایخوری

ماست کم چرب …….. سه چهارم فنجان

اسفناج ……………………. دو سوم فنجان

طرز تهیه :

ماهیتابه را روی شعله ملایم با کمی روغن زیتون گرم کنید. پودر کاری و سیر را به آن اضافه کنید، سپس کینوا و ۲ فنجان آب را به مدت ۱۶ دقیقه تا زمانی که کاملا آب جذب کینوا شود و بپزد. مانگو، کرفس، پیاز و گشنیز را به کینوا ای که سرد شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم خیار، ۲ قاشق چایخوری نعناع و ماست را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر در ظرفی که می خواهید سالاد را آماده کنید اسفناج ها و تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *