سالاد ماهی قزل آلا با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد ماهی قزل آلا با کینوا:

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده  ………………………….. ۱ و نیم فنجان

ماهی قزل آلا ………………………… ۱ عدد

نمک دریا …………………………………. ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ……………………….. یک دوم قاشق چایخوری

روغن زیتون ……………….. ۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده ………. ۱ فنجان

پیاز قرمز خرد شده …………… یک دوم فنجان

ریحان خرد شده ……………… یک دوم فنجان

روغن زیتون ……………………. یک چهارم فنجان

کیپر ……………………………….. ۲ قاشق غذاخوری

خیار خرد شده ………………. ۱ فنجان

طرز تهیه :

نمک دریا و فلفل را به ماهی قزل آلا بزنید تا طعم دار شود سپس داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری تفت دهید، سپس ماهی ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در آخر ماهی را با کینوا پخته شده مخلوط کنید و بقیه مواد ذکر شده در مواد لازم را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *