خواص ترب سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترب سیاه دوست دستگاه گوارش و کبد
در طب گیاهی و سنتی ترب سیاه شهرت زیادی برای حفظ سلامت روده‌ها دارد. از سالیان قبل خواص ترب سیاه روی سیستم گوارشی و به ویژه برای تنظیم عملکرد صفرا کاملاً شناخته شده است. به این ترتیب که این ترب باعث افزایش ترشح و دفع صفرا می‌شود. زمانی که به عنوان مثال داروی زیادی می‌خورید بعد از آن لازم است که به فکر سم‌زدایی از این عضو حساس بدن باشید.
شربت ترب سیاه برای مقابله با سرفه
امان از زمانی که سرفه‌های پی در پی راه نفس آدم را بند می‌آورد. در این صورت هیچ‌چیز به اندازه‌ی ترب سیاه یک درمان مفید و طبیعی نیست. شربت ترب سیاه باعث می‌شود که مخاط برونشیت روان شده و دفع شود.
از دیگر خواص آن می توان به موارد زیر اشاره کرد :
ترب کلیه را فعال کرده و بر حجم ادرار می‌افزاید و آب ساقه‌های ترب دفع کننده مثانه است. جوشانده تخم ترب، درد و ورم کلیه را درمان می‌کند.
خیسانده ترب درمان کنده برونشیت ، تنگی نفس و سرفه‌های خلط دار مزمن است و سرفه‌های مزمن را درمان می‌کند.
ترب، پوست را تقویت نموده و موجب روئیده شدن مجدد موهای ریخته شده می‌شود.

ماساژ عضو سرمازده با جوشانده ترب سبب التیام التهابات سرمازدگی می‌شود.

روش مصرف :

ترب سیاه را شسته و پوست بگیرید و سپس خرد کنید. ترب‌های خرد شده را کف ظرف بچینید و روی آن را با یک لایه‌ی نازک شکر یا قند بپوشانید. اجازه دهید به مدت یک روز بماند تا شربت آن دربیاید. شربت به دست آمده را در یک پیاله ریخته و روزانه ۴ تا ۶ قاشق میل کنید.
توجه :
شربت به دست آمده را بیش از ۴۸ ساعت نگهداری نکنید. در صورت انسداد مجاری صفراوی از ترب سیاه استفاده نکنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *