خواص کشمش

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص کشمش

کشمش، انگور خشک شده است که تنها ۱۵درصد رطوبت در آن باقی مانده است. با مصرف روزانه کشمش بخشی از ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین می شود.
• کشمکش برای هر چهار گروه خونی ، بی اثر می باشد.
• با مصرف روزی ۱۰۰گرم کشمش ۵ درصد کلسیم، ۱۵درصد آهن و ۱۶درصد پتاسیم مورد نیاز بدن تامین می شود.
• آهن موجود در آن با افزایش آهن بدن با کم خونی مقابله می کند و سلول های فرسوده را بازسازی می کند.
• پتاسیم و منیزیم آن ترشح اسید معده را متعادل می کند.
• فروکتوز، گلوکز و ساکاروز موجود در آن، منبع طبیعی انرژی است.
• بدون چربی، کلسترول و سرشار از فیبر است.
• فیبر بالای آن، یبوست را برطرف می کند.
• سرشار از گلوکز و فروکتوز است که علاوه بر ایجاد انرژی، سودمند است.
• کلسیم آن در شکل گیری استخوان نقش مهمی دارد. کلسیم برای عملکرد عضله، قلب و سیستم عصب ضروری است.
• روی موجود درآن رسوب کلسترول را از بین می برد و برای تولید آنزیم ها مهم است.
• فلوراید موجود در آن مینای دندان را محکم می کند.
• با پوکی استخوان مقابله می کند.
• مس موجود در کشمش، در جذب آهن و سوخت پروتئین به بدن کمک می کند.
• منبع طبیعی ویتامین E است که باعث شادابی پوست و مو می شود.
• کشمش خاصیت آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان دارد و با ویروس و عفونت های باکتریایی مقابله می کند.
• دارای نوعی فیتوکمیکال است که با پوسیدگی و خرابی دندان مقابله می نماید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *