کاری بره با بادنجان

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
روغن زیتون ……………………………….‏ ¼ پیمانه
پیاز قرمز ………………………………….. ۲ عدد
ادویه گرام ماسالا ………………………..‏ ۱ قاشق ‏چایخوری
برگ بو ……………………………………‏ ۱ عدد
گوشت بره ……………………………… ‏۸۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ………………………………‏ ۳ عدد
فلفل  سبز ………………………………. ‏۲ عدد
آب ……………………………………….. ‏۲ پیمانه
سیب زمینی ……………………………..‏ ۳ عدد
بادنجان …………………………………..‏ ۱ عدد
گشنیز تازه ………………………………. ‏۱۰۰ گرم
چاشنی ویندالو (‏vindaloo paste‏)‏ ………‏ ¼ پیمانه
طرز تهیه ‏‎:‎
روغن زیتون را در تابه‌ای سنگین و بزرگ، روی شعله متوسط داغ می‌کنیم. پیاز را به صورت خلالی و باریک خرد ‏کرده و ‏داخل تابه می ریزیم و آن را نزدیک به ۱۰ دقیقه گه‌گاه هم می‌زنیم تا طلایی شود‎.‎
‎چاشنی ویندالو، گرام ماسالا، فلفل سبز نواری خردشده و برگ بو را افزوده و هم می‌زنیم تا وقتی که عطر آنها بلند ‏شود (۱ یا ۲ ‏دقیقه).‏
‎گوشت بره (تکه های اضافه و چربی گوشت را گرفته و به تکه‌هایی باریک به طول ۳ سانتی متر خرد کنید) را ‏اضافه کرده و هم ‏می‌زنیم تا با مواد کامل مخلوط و پوشیده شود‎.‎
گوجه‌فرنگی را پوست گرفته و درشت خرد کنید و همراه با نصف آب به مواد می‌افزاییم. شعله را کم می‌کنیم. ‏درپوش تابه را ‏گذاشته و برای ۱ ساعت یا تا وقتی که گوشت بره پخته و ترد شود، اجازه می‌دهیم بپزد‎.‎
‎سیب‌زمینی خردشده، بادنجان نواری و باریک خردشده و باقی آب را اضافه می‌نماییم. درپوش را گذاشته و ‏می‌گذاریم برای ۳۰ ‏دقیقه یا تا وقتی سیب‌زمینی‌ها نرم شده و سس غلیظ شود، بپزند. کمی نمک به غذا اضافه ‏می‌کنیم‎.‎

‎در هنگام سرو غذا، روی خورشت را با برگ گشنیز تزیین می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادنجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، برای گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *