سالاد کرفس

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد کرفس

برای دوستانی که می خواهند لاغر شوند این سالاد بسیار لذیذ و خوشمزه است. البته این سالاد به دلیل دارا بودن خیار و ماست برای دارندگان گروه خونی O مناسب نیست.
مواد لازم:
ساقه کرفس ………………………. ۲۰۰ گرم (۲۸ کالری)
گردو ……………………………….. ۵۰ گرم (۳۲۷ کالری)
خیار ………………………………… ۲ عدد (۳۵ کالری)
کشمش …………………………… نصف پیمانه (۲۱۷ کالری)
جعفری خرد شده …………………. ۵۰ گرم (۲۸ کالری)
فلفل دلمه شیرین …………………. ۱ عدد (۲۳ کالری)
ماست چکیده ……………………… نصف پیمانه (۷۰ کالری)
پودر زنجبیل ………………………… ۱ قاشق چای خوری (۶ کالری)
روغن زیتون ………………………… ۲ قاشق غذا خوری (۲۳۹ کالری)
لیمو ترش تازه ……………………… ۲ عدد (۴۰ کالری)
نمک دریا ………………………………… به مقدار لازم
طرز تهیه:
گردو ها را خیس کرده و بعد از مدتی پوست آنها را گرفته خرد می کنیم ساقه کرفس، خیار، فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و با یکدیگر مخلوط می کنیم سپس جعفری خرد شده را به هرا کشمش و گردو به آنها اضافه کرده و ماست چکیده، روغن زیتون، آب لیمو تازه و نمک دریا را به آن می افزاییم پس از مخلوط شدن پودر زنجبیل را به مواد افزوده و می گذاریم یک ساعت در یخچال بماند. می توانید نوش جان کنید.
کالری این سالاد …………. ۱۰۱۳

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *