پاستا ریگاتی با سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
‏ ‏‎
پاستا ریگاتی …………………………………… ‏۲۵۰ گرم
مخلوط سبزیجات تازه و معطر ‏ساتوری …………‏ ½ پیمانه
روغن زیتون ……………………………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش …………………………..‏ ۲ قاشق ‏چای‌خوری
آب لیمو ترش تازه ……………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ……………………………… به میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شده ………………………….. ‏½ پیمانه
طرز تهیه ‏‎:‎
‎پاستا ریگاتی را مطابق زمان روی بسته آن، آب پز کرده و سپس آن را آبکش می‌کنیم‎.‎
‎مخلوط سبزیجات، روغن زیتون، رنده پوست لیمو ترش تازه و آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل و ‏‎ ¼ ‎پیمانه پنیر پارمزان را روی آن ‏ریخته و همه را با ‏هم مخلوط می‌کنیم‎.‎

‎آن را در بشقاب مناسب سرو ریخته و باقیمانده پنیر را روی آن می‌پاشیم و سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف پنیر پارمزان برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *