آنتی پاستو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎ :‎‏ 
سوسیس قاچ شده …………………………..‏‎ ۶۰۰ ‎گرم ‏
گوجه فرنگی قاچ شده ……………………….. یک عدد
پیاز بزرگ سفید ……………………………….. یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز سرخ شده ……………….‏‎ ۲ ‎عدد
پنیر پروولون قاچ شده ………………………….‏‎ ۴۰۰ ‎گرم
زیتون سیاه بدون هسته ………………………. دو کنسرو کوچک
ذرت کوچک (بچه ذرت) ……………………….. یک قوطی‎ ‎
فلفل ترشی …………………………………… یک شیشه کوچک
کرفس ………………………………………….‏‎ ۲ ‎ساقه
کنسرو ماهی …………………………………. یک عدد ‏
روغن زیتون ‏
‎ 
طرز تهیه ‏‎ :‎
‎ 

ابتدا سینی بزرگی برداشته و طبق ترتیب زیر آنها را بچینید. سوسیس، پنیر، گوجه، پیاز ، فلفل قرمز و ماهی  را به ‏ترتیب بچینید. ذرت ها و زیتون ها را وسط سینی بگذارید. ساقه های کرفس را برداشته و از وسط به دو نیم کنید. سپس ‏از طول آنها را قاچ کنید.  کرفس ها را بین هر ردیف بچینید. کمی نمک روی مواد ریخته و روغن زیتون را قطره قطره ‏روی تمام مواد پخش کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. پس از مدتی چاشنی ها غذا را طعم دار کرده و می ‏توانید آن را سرو کنید‎ .‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کرفس برای دارندگان گروه خونی O و B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *