نان ترکی پیده

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
آرد …………………………… ‏۵۰۰ گرم
آب گرم ……………………….‏ ½ پیمانه
زرده تخم ‏مرغ ………………… ‏۱ عدد
دانه کنجد ……………………. ‏۲ قاشق غذاخوری
مخمر خشک …………………‏ ۱ قاشق غذاخوری
شکر ………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
نمک …………………………..‏ ۱ قاشق غذاخوری
سیاه دانه ……………………. ‏۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون …………………… ‏۱ قاشق غذاخوری + مقداری
طرز تهیه ‏‎:‎
‎آرد، مخمر، شکر و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید‎.‎
‎در مرکز مخلوط آرد، گودالی ایجاد کنید و آب را آرام آرام به آن اضافه کنید، سپس با دست خمیر را (۱۵ دقیقه) ‏ورز دهید تا ‏جایی‌که یک دست شود و کش بیاید‎.‎
‎کاسه متوسطی را با کمی روغن زیتون چرب کرده و خمیر را درون آن گذاشته و روی آن را کاغذ روغنی بیندازید ‏و با سلفون ‏بپوشانید. ۱ تا ۱ ساعت و نیم آن را در جای گرمی بگذارید تا مقدار خمیر ۲ برابر شود و به عبارتی ‏خمیر ورز بیاید‎.‎
‎فر را روی دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید‎.‎
‎خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده پهن کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی کاغذ ‏روغنی پهن کرده ‏تا به صورت مستطیلی ۱۸ در ۴۰ سانتیمتری درآید‎ ‎
‎روی خمیر را کاغذ روغنی بکشید و برای ۱۵ دقیقه کنار بگذارید‎.‎
‎کنجد و سیاه دانه را روی آن بریزید‎.‎
‎زرده تخم مرغ را هم بزنید و روی خمیر را  کاملا با تخم‌ مرغ آغشته کنید‎.‎

‎برای ۱۰ دقیقه آن را داخل فر بگذارید تا طلایی رنگ شود‎. ‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف دانه کنجد برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *