تبوله کینوا :
مواد لازم : (تعداد ۵ نفر)
۱ – ۳/۴ فنجان آب
۱ فنجان کینوا
۱/۲ فنجان گوجه فرنگی قاچ شده
۱/۲ فنجان نعناع خرد شده تازه
۱/۴ فنجان کشمش
۱/۴ فنجان خیار خرد شده
۱/۴ فنجان آب لیمو تازه
۲ قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۲ قاشق غذا خوری پیاز ریز خرد شده
۱/۲ قاشق چای خوری نمک دریا
۱/۴ قاشق غذا خوری فلفل سیاه
دستورالعمل :
آب و کینوا را در ماهی تابه بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس از روی شعله بردارید و با چنگال کمی هم بزنید. مواد دیگر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و بعد کینوا را به مخلوط اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱ ساعت بگذارید استراحت کند. می توانید به درجه اتاق و یا سرد سرو نمایید.