ماهی سالمون با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماهی سالمون با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا …………………….. ۱ فنجان

ماهی سالمون ………. ۱ عدد

نمک دریا ……………………. ۱ قاشق چایخوری

شکر ……………………. ۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل تند ……… یک دوم قاشق چایخوری

سیر خرد شده …….. ۲ حبه

کره ………………………. ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ……….. یک و نیم قاشق چایخوری

فلفل رنگی قرمز …….. یک دوم فنجان

هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ………… یک چهارم فنجان

آب ………………………… ۱ فنجان

آب پرتغال ………………….. یک دوم فنجان

جعفری خرد شده …….. ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ماهی سالمون را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت ۲ ساعت داخل ظرف دربدار استراحت بدهید. سپس ۱ قاشق چایخوری،پودر فلفل و سیر را به ماهی اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. کینوا را داخل قابلمه با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهیدتا آب کاملا جذب شود. ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود سپس هویج، پیاز و فلفل رنگی را اضافه کنید و تفت دهید. ماهی سالمون را با یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون در ماهیتابه با شعله ملایم به مدت ۳ دقیقه هر طرف را سرخ کنید. سپس ماهی را داخل فر در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵ دقیقه قرار دهید. در آخر با کینوا و ترکیبات پیاز، فلفل و ذرت سروکنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *