کدو تنبل شکم پر با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کدو تنبل شکم پر با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………….. ۲ فنجان

کدو تنبل ……………………. ۴ عدد

سوسیس ……………………. ۲ عدد

هویج خرد شده ……………… یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ……………….. یک دوم فنجان

سیر خرد شده ………………. ۲ حبه

آب ……………………………….. یک دوم فنجان

جعفری خرد شده …………. ۲ قاشق غذاخوری

پودر آویشن …………………. یک دوم قاشق چایخوری

نمک دریا …………………………… یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل ………………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

پنیر رنده شده ………….. یک سوم فنجان

طرز تهیه :

تخمه کدو را پاک کنید و با کمی آب روی حرارت به مدت ۱۵ دقیقه نیم پز کنید. فر را تا دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید. سوسیس ها را آبپز کنید. هویج، پیاز، سیر را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا بپزند. ترکیب کینوا، سوسیس، هویج، جعفری، نمک دریا، فلفل و پودر آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر ترکیب آماده شده را داخل کدو پر کنید و روی آن را پنیر بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *