ماهی سالمون با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماهی سالمون با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا …………………….. ۱ فنجان

ماهی سالمون ………. ۱ عدد

نمک دریا ……………………. ۱ قاشق چایخوری

شکر ……………………. ۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل تند ……… یک دوم قاشق چایخوری

سیر خرد شده …….. ۲ حبه

کره ………………………. ۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ……….. یک و نیم قاشق چایخوری

فلفل رنگی قرمز …….. یک دوم فنجان

هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ………… یک چهارم فنجان

آب ………………………… ۱ فنجان

آب پرتغال ………………….. یک دوم فنجان

جعفری خرد شده …….. ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ماهی سالمون را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت ۲ ساعت داخل ظرف دربدار استراحت بدهید. سپس ۱ قاشق چایخوری،پودر فلفل و سیر را به ماهی اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. کینوا را داخل قابلمه با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهیدتا آب کاملا جذب شود. ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود سپس هویج، پیاز و فلفل رنگی را اضافه کنید و تفت دهید. ماهی سالمون را با یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون در ماهیتابه با شعله ملایم به مدت ۳ دقیقه هر طرف را سرخ کنید. سپس ماهی را داخل فر در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵ دقیقه قرار دهید. در آخر با کینوا و ترکیبات پیاز، فلفل و ذرت سروکنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *