ماهی سالمون با کینوا :
مواد لازم :
کینوا …………………….. ۱ فنجان
ماهی سالمون ………. ۱ عدد
نمک دریا ……………………. ۱ قاشق چایخوری
شکر ……………………. ۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل تند ……… یک دوم قاشق چایخوری
سیر خرد شده …….. ۲ حبه
کره ………………………. ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ……….. یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل رنگی قرمز …….. یک دوم فنجان
هویج خرد شده ……… یک دوم فنجان
پیاز خرد شده ………… یک چهارم فنجان
آب ………………………… ۱ فنجان
آب پرتغال ………………….. یک دوم فنجان
جعفری خرد شده …….. ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ماهی سالمون را با نمک دریا و فلفل طعم دار کنید و به مدت ۲ ساعت داخل ظرف دربدار استراحت بدهید. سپس ۱ قاشق چایخوری،پودر فلفل و سیر را به ماهی اضافه کنید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید. کینوا را داخل قابلمه با آب به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهیدتا آب کاملا جذب شود. ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون داخل ماهیتابه روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن گرم شود سپس هویج، پیاز و فلفل رنگی را اضافه کنید و تفت دهید. ماهی سالمون را با یک دوم قاشق چایخوری روغن زیتون در ماهیتابه با شعله ملایم به مدت ۳ دقیقه هر طرف را سرخ کنید. سپس ماهی را داخل فر در دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۵ دقیقه قرار دهید. در آخر با کینوا و ترکیبات پیاز، فلفل و ذرت سروکنید.