طرز تهیه شیرینی کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه شیرینی کینوا پرک :

مواد لازم :

کره ذوب شده …. دو و نیم قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای …. یک چهارم پیمانه

کینوا پرک ….. یک چهارم پیمانه

آرد جو دو سر …. یک چهارم پیمانه

خامه هم زده … یک قاشق غذاخوری

عصاره وانیل …. یک چهارم قاشق چای خوری

عسل …. ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریا … به میزان دلخواه

طرز تهیه :

فر را از قبل تا دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. مواد ذکر شده را با یکدیگر مخلوط کنید سپس به اندازه یک و نیم قاشق چای خوری از مواد را برداشته و بر روی سینی فر کنار یکدیگر به فاصله ۲ سانتی متر گذاشته و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. قابل ذکر است بدانید که باید تا سرد شدن شیرینی ها بر روی سینی صبر کنید (بمدت ۵ دقیقه) سپس از سینی جدا کنید تا از خرد شدن آنها جلوگیری شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *