ماهی سالمون با کینوا پرک همراه با سس مخصوص

مطلب را به اشتراک بگذارید

ماهی سالمون با کینوا پرک همراه با سس مخصوص :

مواد لازم :

سرکه بالزامیک …. نصف پیمانه

آب پرتغال تازه … نصف پیمانه

ماهی سالمون …. ۴ عدد

کینوا پرک …. ۴ قاشق غذاخوری

نمک دریا …. ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه …… نصف قاشق چای خوری

فلفل قرمز … نصف قاشق چای خوری

تخم مرغ … ۱ عدد

روغن زیتون … به میزان دلخواه (جهت سرخ کردن ماهی)

طرز تهیه :

برای تهیه سس ابتدا روی شعله ملایم گاز داخل ماهیتابه سرکه بالزامیک و آب پرتغال را به مدت ۲۰ دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود و کنار بگذارید. کینوا پرک، نمک دریا، فلفل سیاه و قرمز را بایکدیگر مخلوط کنید و بعد تخم مرغ را در کاسه ای جداگانه خوب هم بزنید و کنار بگذارید. ماهیتابه ای بر روی شعله گاز گذاشته، روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته تا گرم شود سپس ماهی سالمون را ابتدا داخل مخلوط کینوا پرک سپس در تخم مرغ گذاشته و داخل ماهیتابه قرار دهید و هر طرف ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. در آخر برای سرو آن ماهی سالمون را گذاشته و با سس روی آن را تزئین کنید.می توانید در کنار آن از انواع سالاد با کینوا نیز استفاده کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *