طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سرکه هلو برای ترشی های پاییزی

مواد لازم :
هلو…………………………………….. ۴ تا ۵ کیلو
خمیر ترش……………………………… یک قاشق سوپ‌خوری
سرکه………………………………….. ۲ لیوان
نمک دریا……………………………………. ۳ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای…………………………………… نصف لیوان
طرز تهیه :

ابتدا هلو ها را شسته و بگذارید کاملا خشک شود. هسته آنها را درآورده و میوه آن را خرد کنید و در ظرف مناسب و مخصوص تهیه سرکه بریزید. خمیر مایه را با سرکه مخلوط کنید و نمک دریا و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و روی هلو‌ها بریزید و خوب مخلوط کنید و آنها را چنگ بزنید. در ظرف را ببندید، طوری که هوا در آن نفوذ نکند و آن را در جای خنک بگذارید. بعد از یک ماه در ظرف را باز کنید و باز هم ترشی را خوب مخلوط کنید و آن را صاف کنید. سرکه صاف شده را ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید و پس از سرد شدن، در ظرفی مناسب بریزید و در جای تاریک نگهداری کنید و به مصرف برسانید.

توجه داشته باشید که مصرف هلو بر اساس کتاب های زندگی مناسب بر اساس گروه خونی ” و ” تغذیه مناسب بر اساس گروه خون، برای هر چهار گروه خونی OABAB بلامانع است.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *