سس سالسا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس سالسا


مواد لازم :
 فلفل چیلی…………………………………. یک عدد
 فلفل دلمه ای سبز…………………………. یک عدد
 پیازچه……………………………………… ۴ عدد
 گوجه فرنگی………………………………. ۴ عدد
 خیار………………………………………  نصف یک عدد
 فلفل قرمز…………………………………. یک عدد
 لیمو……………………………………….. ۲ عدد
 جعفری…………………………………… یک دسته کوچک
 ریحان……………………………………. برای تزئین
طرز تهیه :
در یک ظرف دیگر فلفل چیلی را همراه با فلفل دلمه ای و قرمز به صورت نگینی خرد کنید به علاوه پیازچه و جعفری را ریز ریز کرده و به فلفل ها اضافه کنید. گوجه فرنگی را همراه با خیار در خرد کن ریخته و با مواد دیگر مخلوط کنید. آبلیموی تازه را روی کل مواد بچکانید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *