سرکه هندوانه (سس سالاد)

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرکه هندوانه (سس سالاد)

مواد لازم‎ : ‎
برش هایی ازهندوانه ی بی دانه…………………… ۱ پیاله‎ ‎
از توت فرنگی های نصف شده…………………… ۱ پیاله
سرکه ی سفید……………………………………….‏‎ ۲ ‎قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای…………………………………………………‏‎ ۱ ‎قاشق غذا خوری
پوست پرتغال رنده شده…………………………….‏‎ ۱ ‎قاشق چای خوری
طرز تهیه ‏‎ :‎
ترکیبی از هندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر قهوه ای، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا ‏یکدست شده و صاف شود‎.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتر از ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید‎.

قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید‎ ‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف هندوانه برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای دارندگان گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *