سس قارچ

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس قارچ


مواد لازم :

قارچ……………………………….۱۰۰ گرم
نمک……………………………….½ قاشق چای‌خوری
فلفل…………………………….. به میزان لازم
کره……………………………….. ۲ قاشق غذاخوری
آرد………………………………….۲ قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه………………. یک پیمانه
سرکه سیب……………………… یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

قارچ‌ا را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید. سپس در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کره،‌ کاملا ذوب شود و قارچ‌ها طلایی رنگ شوند. آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید
و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی ، به محتوای قابلمه اضافه کنید.

به مدت ۱۰ دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.
سرکه سیب را به سس اضافه کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *