سس هزار جزیره

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس هزار جزیره

  مواد لازم :

تخم مرغ آبپز…………………………. ۵ عدد
پیازچه…………………………………. ۱۰۰گرم
خیارشور……………………………… ۱۰۰ گرم
مغز کرفس…………………………….. ۲ عدد
روغن زیتون…………………………… یک پیمانه
سرکه………………………………… نصف پیمانه
خامه یا مایونز………………………… نصف پیمانه
سس تند……………………………… یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید.خیارشور را نیز چرخ کنید. زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید. سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید. خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *