سس خردل

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس خردل


مواد لازم برای یک پیمانه :

لیمو ترش تازه……………….. ¼ پیمانه
پودر خردل…………………… دو قاشق سوپخوری
خامه………………………… چهار قاشق سوپخوری
نمک…………………………. ¼قاشق چایخوری
فلفل سیاه………………….. نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا آب لیمو ترش تازه ، پودر خردل ، نمک و فلفل را در ظرف  مناسبی می ریزیم و با قاشق کاملاً هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر خامه را به آن اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می کنیم. سس خردل را حداکثر ۳ روز در یخچال و ظرف شیشه ای ر بسته می توان نگه داشت.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *