سالاد جعفری با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد جعفری با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ……………………….. یک دوم فنجان

آب ………………………….. ۱ فنجان

جعفری ………………….. سه چهارم فنجان

کرفس خرد شده ………. یک دوم فنجان

پیاز خرد شده ……………. یک دوم فنجان

زردآلو ………………………… یک دوم فنجان

آبلیمو ……………………….. ۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …………….. ۱ قاشق غذاخوری

عسل ………………………. ۱ قاشق غذاخوری

نمک دریا …………………….. یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه …………… یک چهارم قاشق چایخوری

تخم کدو حلوایی ……… یک چهارم فنجان

طرز تهیه :

آب و کینوا را به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا آب کاملا جذب و کینوا بپزد. سپس برای مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. جعفری، کرفس، پیاز و زردآلو را به کینوا اضافه کنید. تمامی مواد ذکر شده در مواد لازم را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *