دستور پخت آسان سینه مرغ با تخم کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت آسان سینه مرغ با تخم کتان :
 
مواد لازم : (تعداد ۶ نفر) (مدت ۳۰ دقیقه)
۳/۴ فنجان پودر سوخاری
۶ قاشق غذا خوری تخم کتان
۲ تخم مرغ (هم زده شده)
۱ کیلو سینه مرغ بدون استخوان
دستورالعمل :
فِر را از قبل روی درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. پودر سوخاری و تخم کتان را در ظرفی کم عمق بریزد و مخلوط کنید سپس نمک دریا و فلفل را به آن اضافه کنید. هر سینه مرغ را ابتدا در تخم مرغ و بعد در کاسه چاشنی ها قرار دهید سپس آن را روی صفحه پخت خود در فِر قرار دهید. بعد از ۱۰ دقیقه پختن سینه های مرغ را برگردانید. میتوانید به صورت گرم یا سرد میل نمایید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *