خورش گوشت و بادام زمینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش گوشت و بادام زمینی 

مواد لازم برای ۴ نفر :‏
  • روغن زیتون ………………………………………… ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ………………………………………………. ۵ قاشق غذاخوری
  • استیک گوشت خرد شده …………………….. ۴۵۰ گرم
  • پیاز ……………………………………………….. ۱ عدد خرد شده
  • سیر له شده ……………………………………. ۲ حبه
  • سیب زمینی مکعبی خرد شده ……………… ۵۰۰ گرم
  • فلفل قرمز ……………………………………… ½ قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی ………………………………. ۴ قاشق غذاخوری
  • بادام زمینی شور نشده ……………………… ۲۵ گرم
  • آب ولرم ……………………………………….. ۲ و ½ پیمانه
  • فلفل دلمه قرمز یا زرد ………………………. ۱عدد خلال شده
  • جعفری یا نعناع برای تزئین ………………….. مقداری
  • ‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – روغن زیتون و کره را در یک قابلمه نسوز ریخته، تکه های گوشت را افزوده و هر طرف گوشتها را ‏برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید‎.‎
مرحله ۲ – پیاز و سیر را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر دائما هم بزنید‎.‎
مرحله ۳ – سیب زمینی ها راافزوده و تفت دهید تا رنگشان برگردد‎.‎
مرحله ۴ – فلفل قرمز، کره بادام زمینی، بادام زمینی و فلفل دلمه را اضافه کنید و کمی تفت داده ‏سپس آب را افزوده، درب قابلمه را گذشته و ۴۵ دقیقه اجازه پخت دهید تا وقتی گوشت ها بپزند‎.‎

مرحله ۵ – در ظرف مورد نظر کشیده و با جعفری یا نعناع تزئین کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف بادام زمینی برای دارندگان گروه خونی A و AB سودمند، و برای کروه خونی O و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *