خورش مرغ و لوبیا قرمز

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش مرغ و لوبیا قرمز

مواد لازم برای ۴ نفر :‏
  • سینه مرغ ………………………………….. ۲ عدد
  • روغن زیتون ………………………………… ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز ………………………………………….. ۱ عدد خرد شده
  • سیر ………………………………………… ۱ حبه خرد شده
  • فلفل تند قرمز ……………………………… ۱ قاشق مرباخوری یا یک عدد فلفل قرمز تازه خرد شده
  • گوجه فرنگی ………………………………. ۴۰۰ گرم نصف خرد شده، نصف رنده شده
  • لوبیا قرمز پخته ……………………………. ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل ………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – مرغ ها را بصورت مکعبی بزرگ خرد کرده و در روغن سرخ کنید تا قهوه ای شود‎.‎
مرحله‎ – ۲ ‎ پیاز و سیر را در قابلمه ای تفت داده تا نرم شوند سپس فلفل قرمز را افزوده و برای ۲ دقیقه ‏تفت دهید، گوجه و رنده آن را اضافه کرده و بگذارید تا جوش آید‎.‎
مرحله ۳ – مرغ ها را افزوده و بگذارید ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد‎.‎
مرحله ۴ – لوبیا قرمز را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر بگذارید تا با هم بجوشند، در ظرف دلخواه کشیده و با ‏برنج سرو کنید‎.‎
نکته :‏

از کنسرو لوبیا قرمز هم می توانید استفاده کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف لوبیا قرمز برای دارندگان گروه خونی B سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *