تغذیه مناسب گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

جداول زیر از کتاب “مبارزه با آرتروز با علم گروه خونی” نوشته دکتر آدامو تهیه شده اند که شامل تنها چندین مورد از مواد غذایی متناسب با هر چهار گروه خونی می باشند. جهت آگاهی از تمامی موارد و همچنین آگاهی از مکمل‌ های ویژه تسکین ‌دهنده دردهای آرتروزی، مکمل‌ های ویژه ترمیم مفاصل، مکمل‌ های ویژه پس از عمل جراحی و ورزش های مناسب بر اساس گروه خونیتان با ما تماس گرفته و کتاب های دکتر آدامو را تهیه کنید.

 

گوشت های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 گوشت ‌بز ، گوشت بره ، گوشت گوسفند

سودمند

  گوشت گوزن ، گوشت آهو

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

، گاو ، جگر گوساله ، شتر مرغ ، گوشت گوساله ، گوشت بوفالو ، بوقلمون

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

مرغ ، اردک ، غاز ، کبک ، باقرقره

ماهی های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 خاویار ، ماهی روغنی ، هالیبوت ، ساردین ، شیر ماهی ، سالمون

سودمند

  سفره ماهی ، اردک ماهی ، حلوا ماهی ، استراوژن ، شوریده ، کفشک ماهی ، هامور ، صبور ماهی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

آبالون ، ماهی آبی ، کپور ، گربه ماهی ، شاه ماهی ، طوطی ماهی ، ماهی خاردار ، کوسه ماهی ، تن ، ماهی سفید ، شمشیر ماهی ، کفال ، سوف ، سرخو  

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 کیلکا

مضر

لابستر ، میگو ، قزل آلا

 لبنیات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 سرشیر ، روغن تهیه شده از کره ، کفیر ، ماست

سودمند

 پنیر فتا ، پنیر بز ، پنیر پیتزا ، پنیر ریکاتا ، شیر گاو ، شیر بز

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

پنیر خامه ای ، کازئین ، تخم مرغ ، پنیر پارمزان ، خامه ترش ، پنیر گودا

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 پنیر چدار ، کشک ، کره

مضر

پنیر آمریکایی ، تخم اردک ، تخم غاز ، بستنی ، پنیر آبی

روغن های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 روغن زیتون ، روغن بزرک

سودمند

  ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

روغن بادام ، روغن ماهی ، روغن گردو ، روغن گل پامچال

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 روغن جوانه گندم

مضر

روغن آوواکادو ، روغن کانولا ، روغن کرچک ، روغن نارگیل ، روغن ذرت ، روغن پنبه دانه ، روغن بادام زمینی ، روغن گلرنگ ، روغن کنجد ، روغن سویا ، روغن آفتابگردان

آجیل‌ ها و دانه‌ های روغنی سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 دانه بزرک ، گردو

سودمند

  ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 کره بادام ، شاه بلوط،بادام

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ماکدامیا ، گردو آمریکایی

مضر

بادام هندی ، بادام زمینی ، کره بادام زمینی ، پسته ، تخم خشخاش ، تخمه کدو حلوائی ، دانه گلرنگ ، کره کنجد ، تخمه آفتابگردان ، کنجد

لوبیا و حبوبات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 ندارد

سودمند

  لوبیا سبز ، باقالا ، لوبیا قرمز ، لوبیا لیما

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

نخود فرنگی ، تمبر هندی ، لوبیا سفید

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 لوبیا سویا

مضر

لوبیا سیاه ، لوبیا چشم بلبلی ، نخود ، انواع عدس ، جوانه ماش ، لوبیا چیتی ، فراورده های سویا

 غلات و نشاسته های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 ندارد

سودمند

نان های بدون گلوتن ، ارزن ، سبوس جو دو سر ، جو دو سر ، آرد جو دو سر ، سبوس برنج ، کیک برنجی ، شیره برنج ، برنج کامل

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

جو

بی اثر : مجاز به مقدار کم

آرد سویا و فراورده های آن ، آرد گندم کامل ، گندم سمولینا ، آرد برنج ، آرد سفید گندم

مضر

گندم سیاه ، آرد ذرت ، پاپکرن ، چاودار ، آرد چاودار ، سبوس گندم ، جوانه گندم ، گندم و فراورده های آن

سبزیجات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 بروکلی ، کلم پیچ ، آب کلم پیچ ، گل کلم ، پیاز ، قارچ میتاکی ، قارچ شیتاکی

سودمند

  چغندر ، برگ چغندر ، هویج ، بادمجان ، کلم پیچ ، برگ خردل ، زردک ، انواع فلفل ، سیب زمینی شیرین

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

   ، کاسنی ، خیار ، تربچه ، قاصدک ، ،مارچوبه ، ساقه بامبو ، آب هویج ، آب کرفس ، رازیانه ، سرخس ، سیر ، ترب کوهی  ، کلم قمری ، تره ، کاهو ،قارچ گرد سفید ، بامیه ، ترشی ، پیازچه ، موسیر ، اسفناج ، آب شلغم ، شاه بلوط ، کدومسما  ، 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 سیب زمینی

مضر

 آلوورا ، آرتیشو ، ذرت ، انواع زیتون ، کدو حلوائی ، برگ تربچه ، گوجه فرنگی ، ریواس

میوه‌ ها و آب میوه ها سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B 

بسیار سودمند

 زغال اخته ، آلو برقانی ، هندوانه

سودمند

  موز ، انگور ، پاپایا ، آناناس

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

، سیب ، شاه توت ، انواع گیلاس ، کیوی ، لیمو ترش ، انبه ، شلیل ، پرتقال  خربزه مشهدی ، به ، تمشک ، توت سفید ، گلابی ، هلو ، توت فرنگی ، نارنگی ، آلو ، 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 زرد آلو ، گلابی آسیایی ، طالبی ، کشمش بی دانه ، خرما ، انجیر ، کشمش ، گرمک ، موز سبز

مضر

آوواکادو ، نارگیل ، انار ، خرمالو ، میوه ستاره ای

ادویه‌جات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 زنجبیل ، ریشه ، شیرین بیان ، زردچوبه

سودمند

  ترب کوهی ، جعفری

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

، پکتی سیب ، برگ بو ، ترنج ، هل ، خرنوب ، پیاز کوهی ، پودر فلفل قرمز ، پیازچه ، گشنیز ، میخک ، شوید ، سیر ، گی ، زعفران ، نمک دریایی ، تمبر هندی ، ترخون ،جوز ،  مرزنجوش ، انواع نعناع ، ریحان ، رزماری ، وانیل 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

آگار ، شکلات ، فرکتوز ، عسل ، شیره نیشکر ، مایونز ، ملاس نیشکر ، انواع ترشی ، شیره برنج  ، انواع سرکه

مضر

فلفل شیرین ، شیره بادام ، آسپارتام ، مالت جو ، کاراگینان ، دارچین ، نشاسته ذرت ، شیره ذرت ، دکستروز ، ژلاتین ، انواع صمغ ، کچاپ ، سس سویا 

چای‌ های گیاهی سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 زنجبیل ، جینسینگ ، ریشه بابا آدم

سودمند

 قاصدک ، جعفری ، نعناع فلفلی ، برگ تمشک ، مریم گلی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

، برگ توت فرنگی ، آویشن ،یونجه ، بابا آدم ، بابونه ، توت سفید ، رزماری ، گل شاه پسند ، بومادران ، زالزالک ، سنبل الطیب ، نارون

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

آلوورا ، رازک ، شبدر ، ریواس ، عرق چین ، شنبلیله

سایر نوشیدنی های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون B

بسیار سودمند

 چای سبز

سودمند

  ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 قهوه ( معمولی یا بدون کافین ) ، چای ( سیاه معمولی یا بدون کافین )

مضر

سودا ( کولا/رژیمی )

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک نمکی

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک بدون نمک

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *