صبحانه ای لذیذ با کینوا پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

موارد مصرف کینوا پرک :

کینوا پرک از دانه های کینوا فشرده شده، بدست می آید.یکی از بهترین مزایای پرک کینوا، پخت سریع آن است.می توانید کینوا پرک را برای تهیه انواع صبحانه فوری،شیرینی جات،فرنی،پنکیک،مافین و کلوچه استفاده کنید.کینوا پرک سرشار از پروتئین بوده و برای بدن سودمند است. کینوا پرک را می توانید هم به صورت خام و یا پخته شده استفاده کنید.

صبحانه ای لذیذ با کینوا پرک داشته باشید!

 

 

مواد لازم :

جو دوسر پرک … نصف پیمانه

کینوا پرک …. نصف پیمانه

عسل …. ۲ قاشق غذاخوری

آب … ۲ لیوان

دارچین … ۱ قاشق چای خوری

جوز هندی … یک چهارم قاشق چای خوری(به دلخواه)     

پودر زنجبیل … یک چهارم قاشق چای خوری (به دلخواه)

وانیل … نصف قاشق چای خوری

گردو …. به میزان دلخواه (جهت تزئین)

طرز تهیه :

کینوا پرک را با پرک جو دوسر مخلوط کرده در ظرفی بریزید و آب و عسل و بقیه مواد را اضافه کرده به خوبی مخلوط کنید و از صبحانه پروتئینی خود لذت ببرید! این صبحانه لذیذ برای دو الی سه نفر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *